Ga jij ook voor de Bredaille?

Gemeente Breda introduceert de allermooiste medaille voor Bredase hardlopers: de Bredaille! Samen met atletiekvereniging Sprint en vijf Bredase loopevenementen: de Dorpsloop Teteringen, de Tien van ’t Aogje, de 5 van Bavel, de Bredase Singelloop en de Haagse Beemden Loop. Doe je dit jaar aan 3 van deze hardloopevenementen mee, dan krijg ook jij deze unieke medaille.

Hoe krijg je de Bredaille?
Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Vink de drie evenementen aan waar jij dit jaar aan meedoet. Schrijf je in bij die evenementen met hetzelfde e-mailadres als je aanmelding voor de Bredaille.

Na afloop van alle evenementen checken we aan de hand van je naam en e-mailadres of je daadwerkelijk drie keer hebt meegelopen. Is dat zo, dan word je uitgenodigd voor de Bredaille Ceremonie in november, om dit unieke stukje Bredaas eremetaal officieel in ontvangst te nemen.

N.B. Doe je via je bedrijf of een ander team mee aan de Singelloop? Stuur dan na aanmelding voor de Bredaille even een berichtje aan bredaille@breda.nl, om door te geven om welke organisatie het gaat.

    Ga jij ook voor de Bredaille 2022?

    Super! Vul dan hier je naam en e-mailadres in en geef door aan welke hardloopevenementen jij dit jaar meedoet*

    * De Haagse Beemden Loop kon in 2022 helaas niet doorgaan, de volgende editie is op 28 mei 2023.