De 5 van Bavel

  • Zaterdag 24 september 2022

Na twee jaar afwezigheid vindt de 5 van Bavel dit jaar weer plaats, op zaterdag 24 september. Het belooft wederom een gezellige dag te worden voor jong en oud, atleten en toeschouwers. Dit jaar vindt het event weer plaats samen met de Bavelse kermis. Sfeer en gezelligheid zijn dus op voorhand gegarandeerd.

Programma
16.00 uur     Start Decathlon 10 km trimloop
17.15 uur      Start de Berenboot kidsrun
17.30 uur     Start LaFlamme chiropractie 5 km wedstrijd

Inschrijven
Tot 1 week voor het evenement kun je voor-inschrijven via inschrijven.nl. Op de wedstrijddag zelf kun je na-inschrijven (tot maximaal 30 minuten voor aanvang van de betreffende wedstrijd) bij het wedstrijdsecretariaat: Dorpshuis ’t Klooster, Jack van Gilsplein 1, 4854 CB Bavel. Aan de Kidsruns kunnen kinderen meedoen die op de basisschool zitten. Zij kunnen zich vooraf inschrijven via inschrijvingen@de5vanbavel.nl, op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat.

Deze laat je niet lopen: De Bredaille
De mooiste medaille voor Bredase hardlopers krijg je als je dit jaar meeloopt met minstens 3 hardloopevenementen in Breda. En De 5 van Bavel staat natuurlijk ook in het lijstje!

Hoe werkt het? Op www.bredaille.nl vink je drie evenementen aan die jij dit jaar gaat meelopen. Na alle evenementen checken we aan de hand van je naam en e-mailadres of je daadwerkelijk  hebt  meegedaan. Is dat het geval, dan word je uitgenodigd voor De Bredaille Ceremonie in november, om dit unieke stukje Bredaas eremetaal officieel in ontvangst te nemen.