De Tien van ’t Aogje

  • zondag 18 september

Ook dit jaar vindt De Tien van ’t Aogje weer plaats, de gezellige hardloopwedstrijd voor jong en oud door het centrum van Princenhage.

Programma
13:00 uur: 5 km prestatieloop
14:00 uur: 10 km prestatieloop en 10 km wheelers
16:00 uur: Familieloop

Inschrijven
Klik hier voor een directe link naar het inschrijfformulier. Bij voorinschrijving betaal je slechts € 7,50 in plaats van € 10. Voorinschrijven kan tot 4 september 2022. En natuurlijk kun je je op zondag 18 september ook nog inschrijven.
De kosten voor deelname aan de Familieloop zijn € 3. Inschrijven voor de Familieloop kan alleen op de dag zelf, achter Eet en Bierlokaal Aogse Markt. Leerlingen van Princenhaagse basisscholen kunnen zich in de week vooraf via school aanmelden.

Deze laat je niet lopen: de Bredaille
De mooiste medaille voor Bredase hardlopers krijg je als je dit jaar meeloopt met minstens 3 hardloopevenementen in Breda. En De Tien van ’t Aogje staat natuurlijk ook in het lijstje!

Hoe werkt het? Op www.bredaille.nl vink je drie evenementen aan die jij dit jaar gaat meelopen. Na alle evenementen checken we aan de hand van je naam en e-mailadres of je daadwerkelijk  hebt  meegedaan. Is dat het geval, dan word je uitgenodigd voor De Bredaille Ceremonie in november, om dit unieke stukje Bredaas eremetaal officieel in ontvangst te nemen.