KLM Urban Trail Breda

  • Zondag 27 maart 2022

Op zondag 27 maart 2022 gaat de KLM Urban Trail Breda weer van start. De 4e editie biedt deelnemers een uniek parcours dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Breda leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km.

De KLM Urban Trail Breda biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de binnenstad. De leukste locaties van voorgaande edities worden gecombineerd met verrassende nieuwkomers. In de komende tijd worden alle locaties en het volledige parcours bekendgemaakt.

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Breda. Na afloop wordt iedereen beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via bredaurbantrail.nl. De organisatie volgt de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet en neemt alle noodzakelijke maatregelen om risico’s te vermijden. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden ten gevolge van COVID-19, blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.