NK Tegelwippen

Sporters en sportclubs opgelet! Breda is uitgedaagd door Tilburg om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap Tegelwippen. Een klassieke derby, maar dan anders.

Deze keer gaat het niet over voetbal namelijk. Wel over het vervangen van zoveel mogelijk stoep- en straattegels door lekker veel gras, planten, struiken en bomen. Tegels eruit, groen er in zeg maar!

Je zult begrijpen dat deze competitie alles te maken heeft met het veranderende klimaat en de gevolgen daarvan. De handjes moeten écht uit de mouwen. Kom nu in actie, dan winnen we samen de wedstrijd.

NK Tegelwippen Breda Sportclubactie 2021 is een mooi, zinvol en duurzaam initiatief waar bovendien zowel jouw club als jij als lid, sponsor en sympathisant ook beter van worden.

Nog mooier is dat meedoen gratis is en een beperkte tijdsinzet vergt. Ook jij en jouw club zijn van harte uitgenodigd om mee te doen!

Meer informatie over deze actie voor sportclubs vind je op de website van NK Tegelwippen Breda en in de online informatiebrochure.