Onbeperkte Vuelta Brabant

 

Wat is de Onbeperkte Vuelta Brabant?
Van 29 juni tot en met 3 juli 2022 organiseert Stichting Leef!  voor de eerste keer de Onbeperkte Vuelta Brabant!

Een evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan kan deelnemen. Zo krijgen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij meedoen aan evenementen, de kans om de iconische Vuelta (voor een deel) af te leggen.

Vijf dagen, vijf etappes
De Onbeperkte Vuelta Brabant bestaat uit vijf etappes, met een totale lengte van 215 kilometer. Er wordt gereden door Breda, Gilze, Zevenbergen, Bergen op Zoom, Zundert en weer terug naar Breda.

Om de 10 kilometer is er een verzorgingspost waar deelnemers kunnen uitrusten, iets kunnen eten en drinken en naar het toilet kunnen.

Dit zijn de vijf etappes (nog onder voorbehoud):

  • 29 juni Breda- Gilze.
  • 30 juni Gilze – Zevenbergen
  • 1 juli Zevenbergen – Bergen op Zoom
  • 2 juli Bergen op Zoom – Zundert
  • 3 juli Zundert – Breda

Ieder zijn eigen doel en op zijn eigen manier!
Deelnemers bepalen hun eigen doel. Het is mogelijk om in te schrijven voor hele etappes. Ook kun je een halve etappe, 10 kilometer, 5 kilometer of zelfs 500 meter of minder afleggen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven waar de voorkeur naar uitgaat.

Ieder doet op eigen wijze mee. Bijvoorbeeld met een scootmobiel, rollator, rolstoel, duofiets of e/bike.  Wandelen met een stok (de kortere afstanden), de laatste 10 meter met een rollator, of een hele etappe met de handbike, alles is mogelijk!

Natuurlijk is het mogelijk om een buddy mee te nemen. Ook dit kun je aangeven op het inschrijfformulier.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Onbeperkte Vuelta Brabant? Kijk dan op www.onbeperktevuelta.nl of mail naar info@onbeperktevuelta.nl.

Kijk voor meer informatie over La Vuelta Holanda op www.lavueltaholanda.com