Proclaimer

Het team Sportplein Breda is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan om de website actueel en correct te houden. Toegankelijkheid en gebruikersvriendelijkheid zijn hierbij van belang. Mocht je toch informatie treffen die niet klopt, of heb je suggesties of opmerkingen, dan horen wij dit graag.

Via Contact kun je ons bereiken.

 

E-mailgebruik

Het team behandelt mails vertrouwelijk, maar sluit niet helemaal uit dat een e-mail door derden ingezien wordt. Het team kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wanneer je privégegevens doorgeeft, zoals naam, adres of telefoonnummer, dan worden deze alleen gebruikt voor de beantwoording van jouw e-mail, tenzij dit anders met jou is afgesproken.

 

Auteursrecht

Het team bezit auteursrecht op www.sportpleinbreda.nl. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Het is niet toegestaan deze informatie zonder schriftelijke toestemming vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren. Via contact kun je informatie opvragen over het gebruik van het materiaal.

 

Links naar andere websites

Om het makkelijk te maken, kun je via deze website ook websites bezoeken die niet door het team worden geëxploiteerd. Het team heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.