Santa Run 2021

Op zondag 19 december klinkt om 15.30 uur het startschot voor hopelijk héél veel Santa’s die meedoen aan de Santa Run Breda. De wandelende Santa’s gaan een kwartiertje later van start.

Het fundraisingevenement, overgewaaid uit Amerika, wordt in veel plaatsen in Nederland georganiseerd. De Rotary Santa Run Breda 2021 wordt georganiseerd door de Rotary Clubs Breda, Breda Mastbos, Breda-Zuid en Breda-Mark en Aa.

Parcours
Het parcours wordt op dit moment in overleg met Gemeente Breda en de Stichting Ginnekense Feesten vormgegeven. Zodra dit gereed is, wordt het hier gepubliceerd. Het zal in ieder geval – net als in 2019 – via een sfeervol Markdal en verrassende activiteiten onderweg in een sprookjesachtig Mastbos zal finishen in het hart van de Ginnekense Kerstmarkt. Het parcours is ca. 3 kilometer lang en de liefhebbers mogen dat rondje ook twee keer lopen!

Programma

  • Om 15:15 uur vangen we aan met een gezamenlijke warming-up op de Kerstmarkt
  • De start is vervolgens om 15:30 uur
  • Direct na de run zijn alle deelnemers welkom bij de afterparty. Hier kun je genieten van de leukste muziek onder het genot van een hapje en een drankje.