Talentencentrum Breda viert hoogste punt!

Op 20 oktober vierden we het bereiken van het hoogste punt van het Talentencentrum Breda. De 9 meter hoge atletiekaccommodatie wordt straks gebruikt voor onder andere speerwerpen en polsstokhoogspringen. Vanaf het nieuwe sportseizoen in 2023 gaat de grote indoor sportvoorziening open.

Burgemeester Depla over het Talentencentrum: “Samen creëren we hier een plek voor talenten en topsporters maar ook voor alle Bredanaars. De plek biedt ruimte voor de opleiding Sport en Bewegen van Curio, diverse sportaanbieders en sportorganisaties. We mogen als stad trots zijn op dit prachtige initiatief in Breda Noord. Het is echt een verrijking van de stad.”

Sport, talent en ontmoeten
Het Talentencentrum krijgt een grote sporthal, indoor atletiekbaan, buitenruimte, werkplekken, horeca, een krachthonk en behandelruimtes. Sporters uit Breda en omstreken kunnen hier op hoog niveau trainen en wedstrijden spelen.

En naast dat hier talenten en studenten van de opleiding Sport en Bewegen van Curio komen sporten, is er ook plek voor breedtesport en andere (sport)organisaties. Het wordt een ontmoetingsplek voor sportprofessionals en wijkbewoners!

Naam talentencentrum
Ben je benieuwd naar de naam van het Talentencentrum? Deze wordt binnenkort bekendgemaakt. Houd daarvoor onze site of facebookpagina in de gaten.