Toerversie La Vuelta Holanda

  • Zaterdag 13 augustus

Een week voordat de Vuelta gereden wordt, heb jij de kans om alvast een groot deel van het parcours te verkennen!

Op zaterdag 13 augustus vindt de toerversie plaats van La Vuelta Holanda in Breda. Deelnemers hebben de keuze uit een toertocht van 85, 115 of 165 kilometer. De toertochten volgen zoveel mogelijk de officiële route van de derde etappe. Onderweg zijn er meerdere verzorgingsposten en bij de finish word je feestelijk onthaald.

Niet alleen wielrenners kunnen genieten van dit prachtige evenement. Er staat namelijk ook een recreatieve tocht van 35 kilometer op het programma. Deze route kun je ook afleggen met een stadsfiets, e-bike, bakfiets, handbike of ligfiets.

Goed doel: Fonds Gehandicaptensport
Als je een ticket koopt voor de Toerversie La Vuelta Holanda kun je een donatie doen aan het Fonds Gehandicaptensport. Met de opbrengst worden lokale sportverenigingen ondersteund in het opstarten en uitbreiden van sportaanbod voor mensen met een handicap.

Meedoen met je bedrijf
Toerversie La Vuelta Breda heeft een speciaal arrangement voor bedrijven. Dit arrangement bestaat uit onder andere een VIP-ontvangst voorafgaand aan de start en een Spaans buffet en een gezellige netwerkborrel na afloop. Ook krijg je een teamfoto. 

Een team bestaat uit minimaal 4 personen. Deelnemers van één bedrijventeam kunnen aan verschillende afstanden deelnemen. De kosten voor het gehele pakket bedragen, ongeacht de afstand, € 85 (excl. btw) per deelnemer.

Inschrijven
Schrijf je snel in voor je favoriete afstand via de volgende link: https://toerversievuelta.nl/breda/inschrijven/