Vrijwilligerswerk: niet moeten, maar matchen met Taakie

Sportverenigingen kunnen niet zonder vrijwilligers. Trainers, materiaalmensen, elftalbegeleiders en barvrijwilligers vormen de basis van wat het Nederlandse verenigingsleven zo uniek maakt. Het werven van vrijwilligers is voor veel clubs een steeds grotere uitdaging.

Om verenigingen hierbij te ondersteunen, is er een tool ontwikkeld: Taakie, de digitale assistent vrijwilligerszaken. Met Taakie hebben clubs een tool in handen die het organiseren van vrijwilligerswerk op de club gemakkelijker en leuker maakt. Helemaal automatisch!

Wat is Taakie 
Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen jouw club is niet langer een vervelende uitdaging. Taakie wil leden alleen taken of functies aanbieden die goed passen bij hun interesses. Door een vrijwilligersprofiel op te bouwen, leert Taakie de vrijwilliger steeds beter kennen. De basis van het profiel is de Taakie vrijwilligerstest. Met de test achterhaalt Taakie op een leuke manier welk type vrijwilliger iemand is.

Hoe werkt Taakie 
Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken. Taakie maakt het werven van vrijwilligers niet alleen simpeler en makkelijker, maar ook nog eens leuker! Met een paar drukken op de knop maak én verstuur je een nieuwe Taakie. Binnen enkele tellen krijg je te zien welke vrijwilligers matchen met jouw Taakie, waarna je deze personen met één druk op de knop een WhatsAppje stuurt. Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan eens naar dit filmpje. In 50 seconden krijg je een goede indruk van de manier waarop Taakie werkt.

Probeer de tool een jaar lang gratis
Vanuit het lokaal sportakkoord biedt de gemeente Breda nu exclusief voor Bredase sportverenigingen de mogelijkheid een jaar lang gratis gebruik te maken van de digitale tool TAAKIE.

Heb je interesse? Meld je dan aan voor het webinar van MOOIWERK Breda op 14 oktober a.s. Klik hier!